Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-ПОЛЕЗНОТО

latest

Контейнери за строителни отпадъци под наем

За всяко едно домакинство или фирма, които генерират отпадъци, управлението на отпадъци е от решаващо значение. Един от най-ефективните начи...

За всяко едно домакинство или фирма, които генерират отпадъци, управлението на отпадъци е от решаващо значение. Един от най-ефективните начини за справяне с по-големи количества отпадъци е с наем на контейнери за строителни отпадъци. Строителните контейнери осигуряват удобно и устойчиво решение за изхвърляне и извозване на отпадъците, особено когато се предоставят от професионална сметоизвозваща фирма с дългогодишен опит като Марти транс.

Наемането на контейнер за отпадъци прави управлението на отпадъците за всеки проект по-лесен, ефективен и екологичен. Kонтейнер за смет е практичен начин за безопасно изхвърляне на боклук по време на строителство, ремонт или почистване. Когато изберете доверен  доставчик на контейнери като Марти транс, който може да достави контейнери на най-добра цена,  можете да гарантирате, че отговорно изхвърляне на строителни отпадъци и същевременно отговарят на изисквания на общината за управление на битови и строителни отпадъци за град София.


За безпроблемно решение за извозване на отпадъците, не се колебайте да се свържете с Марти транс днес, за да поискате оферта . С нашият опит и ангажираност за отговорно извозване , вие можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение – успешно завършване на вашия проект. 


Как да поръчам контейнер за строителни отпадъци

 Всеки клиент, който иска да наеме контейнер за отпадъци, първо трябва да провери дали вашият имот или място което искате да бъде  доставен контейнер има достъп и може да побере един от нашите контейнери за отпадъци. Ако имате тясна част от вашата алея или споделена алея, обърнете внимание на тесните места и се запитайте дали пикап може да мине? Ако е така, най-вероятно и ние можем! Така че погледнете бързо къде искате контейнер и преценете дали камион може да се движи там.

Ако мястото на поставяне и вдигане на контейнер колите паркират от двете страни на улицата, което потенциално може да блокира достъпа на нашия камион за доставка или вземане, изработете план да паркирате сами там за осигуряване както на доставката, така и на вземането.

След като разберете къде ще насочите Марти транс, за да оставите наетия си контейнер за отпадъци, трябва да подготвите района. Уверете се, че вашата алея или избраното място е свободно за доставка. Ако се притеснявате за вашата тухла, асфалт или морава, помолете ни да донесем шперплат, който да поставим и защитим земята, преди да изхвърлим кошчето. Ако смятате, че боклукът може да посегне на съседен имот, бъдете добър съсед и го обсъдете с тях предварително.

Време е да наемете контейнер – колко време отнема и за колко време трябва да го наемете

Вашият контейнер за боклук се наема до 5 дни. Този период от време би трябвало да ви даде много възможности да изхвърлите големи количества боклуци. Когато сте готови да поръчате контейнер, нашият екип на Марти транс може да ви осигури услуга на същия или на следващия ден в зависимост от търсенето. В Марти транс разполагаме с всякакви контейнери, от които се нуждаете, на справедлива и достъпна цена за наем на контейнери за отпадъци.

No comments

Реклама

Заснемане на кукери